Loodgieter Den Haag

Wij zijn ANO LSO en bieden onze service aan als loodgieter in Den Haag maar ook voor andere werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Heeft u problemen met uw CV ketel? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een CV monteur in Den Haag. Wij hebben vakkundig personeel waardoor wij u voor een divers aantal werkzaamheden van dienst kunnen zijn. Diensten op het gebied van gas, water en licht maar ook renovatiewerkzaamheden voor als u bijvoorbeeld last heeft van een daklekkage in Den Haag. Daarnaast voeren wij ook installaties  voor sanitair uit. Een zeer volledig aanbod qua diensten bij ANO LSO!

Is uw toilet verstopt?

Wij van ANO LSO helpen u graag met onze diensten om ervoor te zorgen dat deze vervelende situatie snel wordt opgelost. Wij zijn 24/7 te bereiken en dat ook nog eens 7 dagen in de week! Dit doen wij speciaal voor u zodat u niet langnodig met problemen als verstoppingen te maken heeft. Een verstopping in uw WC is al erg vervelend maar het wordt nog vervelender als het pas twee dagen later opgelost kan worden. Wij hanteren een scherpe prijs waarvoor u een goed gekwalificeerde loodgieter krijt.

Natuurlijk is het altijd beter om problemen zoals een verstopte WC te voorkomen. Om dit zelf te voorkomen is het uitermate belangrijk dat u uw sanitaire leidingen stuk voor stuk onderhoudt. Denk hierbij aan verschillende ontstoppers van schoonmaakmerken. Vooral als u niet op de begaande grond woont en bijvoorbeeld in een flat woont is het van groot belang uw leidingen eens per maand te ontstoppen met ontstopper.

Wij vinden een goede service en daarbij het continue bereikbaar zijn  voor de klant een waarde die onmisbaar is bij ANO LSO. Wij vinden het fijn als wij u kunnen helpen bij verschillende klussen en diensten!

 

Loodgieter Den Haag